Primul salt

Dacă ați hotărît să faceți un salt cu parașuta, ați făcut o alegere corectă. La momentul actual în Republica Moldova, Federația de Parașutism este unica organizație obștească care are dreptul de a realiza salturi cu parașuta și deține pentru aceasta toate resursele avio-tehnice, precum și o echipă de instructori experimentați. PRIMUL SĂU SALT, veți putea să-l realizați desinestătător sau în tandem cu instructorul.

Nu uitați, noi lucrăm în zilele de odihnă, pentru a realiza un salt trebuie în prealabil de convenit cu instructorul despre acesta prin telefon și de sosit la aerodromul din Vadul-lui-Vodă, în dimineața zilei de sîmbătă sau duminică. Cercetați variantele posibile ale primului salt și faceți alegerea sa.
 

Saltul static-line

Este desinestătător, deja primul salt fiind realizat cu parașuta sportivă, dirijabilă, de tip „aripă” de la înățimea de 1400 m. Pentru a-l execita trebuie să conveniți în prealabil cu instructorul deoarece cursurile nu se execută în fiecare sîmbătă sau duminică, fiind necesară formarea unei echipe de 5-6 parașutiști. Cursul de instruire se începe la ora 8.00 și durează 6 ore, după care se realizează saltul.
Cerințele de bază sunt:
  • masa corporală a parașutistului de pînă la 90kg
  • lipsa în trecut a traumelor picioarelor
  • viteza vîntului nu mai mare de 6m/s.
Înregistrare salt individual - 069 161 728
PREȚUL saltului de le înălțimea de 1400 m- 90 euro.

Saltul tandem

Este un salt realizat împreună cu instructorul, cu o parașută specială, de la înălțimea de 3000 m. Acesta este cel mai răspîndit în lume salt, mai ales pentru cei care nu sunt încrezuți în sine și preferă de a avea rolul pasagerului.

Înregistrare salt tandem - 068 760 760
PREȚUL  saltului 185 euro,  filmarea video 45 euro.
 

Toți doritori trebuie să ia cu ei buletinul de identitate, îmbrăcăminte și îmcălțăminte comode pentru salt. Vă așteptăm.

 

Certificate cadou

Doreşti să oferi un cadou plin de adrenalină, ai posibilitatea să cumperi un certificat cadou doar în câteva clickuri https://giftcard.md/product/pryzhok-s-parashyutom-v-tandeme-video/
 
Маленькие факты обо всем