Primul salt

Dacă ați hotărît să faceți un salt cu parașuta, ați făcut o alegere corectă. La momentul actual în Republica Moldova, Federația de Parașutism este unica organizație obștească care are dreptul de a realiza salturi cu parașuta și deține pentru aceasta toate resursele avio-tehnice, precum și o echipă de instructori experimentați. PRIMUL SĂU SALT, veți putea să-l realizați desinestătător sau în tandem cu instructorul.

Nu uitați, noi lucrăm în zilele de odihnă, pentru a realiza un salt trebuie în prealabil de convenit cu instructorul despre acesta prin telefon și de sosit la aerodromul din Vadul-lui-Vodă, în dimineața zilei de sîmbătă sau duminică. Cercetați variantele posibile ale primului salt și faceți alegerea sa.
 

Saltul static-line

Este desinestătător, deja primul salt fiind realizat cu parașuta sportivă, dirijabilă, de tip „aripă” de la înățimea de 1400 m. Pentru a-l execita trebuie să conveniți în prealabil cu instructorul deoarece cursurile nu se execută în fiecare sîmbătă sau duminică, fiind necesară formarea unei echipe de 5-6 parașutiști. Cursul de instruire se începe la ora 8.00 și durează 6 ore, după care se realizează saltul.
Cerințele de bază sunt:
  • masa corporală a parașutistului de pînă la 90kg
  • lipsa în trecut a traumelor picioarelor
  • viteza vîntului nu mai mare de 6m/s.
PREȚUL saltului de le înălțimea de 1400 m- 90 euro.

Saltul tandem

Este un salt realizat împreună cu instructorul, cu o parașută specială, de la înălțimea de 3000 m. Acesta este cel mai răspîndit în lume salt, mai ales pentru cei care nu sunt încrezuți în sine și preferă de a avea rolul pasagerului. Costul saltului împreună cu filmarea video 220 euro.
 
 

Toți doritori trebuie să ia cu ei buletinul de identitate, îmbrăcăminte și îmcălțăminte comode pentru salt. Vă așteptăm.

Înscrierea prealabilă:

069161728 pentru salturile Începătorului și STATIC LINE, instructor Iurie Goreanschi

069111273 pentru salturile TANDEM, împreună cu tandem instructorul Eugeni Salkutsan

069342545 pentru salturile TANDEM, împreună cu tandem instructorul Andris Dobrovolischii


Certificate cadou


Вы можете сделать сюрприз близкому человеку подарив ему прыжок с парашютом! Для этого вам необходимо преобрести подарочный сертификат на тот прыжок который вы выбрали и вручить другу в торжественной обстановке!!! Сертификат действителен один месяц в течении которого можно выполнить этот прыжок в удобное время. По поводу приобретения подарочных сертификатов звонить по тел 068102525
 
 
Маленькие факты обо всем